Ajankohtaista

Kuvataiteilijoiden kevätkahvit ja näyttelyn avajaiset Tampere-Talossa 2.5.2024
Kokoonnumme jäsenistömme kanssa Tampere-Talon ravintola Tuhdossa 2.5. klo 16. omakustanteisille kuvataiteilijoiden kevätkahveille tutustumaan ja vaihtamaan kuulumisia rennoissa tunnelmissa. Hallitus ja uusi puheenjohtaja myös esittäytyvät.

Siirrymme tapaamisen jälkeen klo 17 ravintolan viereiseen tilaan Talvipuutarhaan, jossa avautuu jäsentemme Sura Kangaspeskan ja Jasmin Yli-Huhtalan näyttely “Eskapia”. Ohjelmassa on näyttelyn taiteilijoiden puheenvuoro ja musiikkiesitys artistilta Vmaj7, joka viihdyttää meitä kaihoisalla äänellä ja aurinkoisella kitaralla.

Voit ottaa tapahtumaan mukaasi avecin.
Lämpimästi tervetuloa ja nähdään Tampere-Talolla!

 

Kesän jurytetty näyttely Galleria Saskiassa 7.-26.6.2024

Yhdistyksen jäsenille tarkoitettu jurytetty kesänäyttely järjestetään tänä vuonna Galleria Saskiassa Tampereella. Juryttäjänä toimii tamperelainen kuvataiteilija Erno Peltonen.

Jurytys tapahtuu torstaina 6.6.24.

 

Elävän mallin piirtäminen

Elävää mallia piirrettiin myös keväällä 2024, viimeinen kerta 2.5. on peruttu tuplabuukkauksen takia. Kiitos kaikille osallistuneille!

 

Pirkanmaan Kuva 2025

Pirkanmaan Kuva – kaikille pirkanmaalaisille taiteilijoille avoin kuvataidenäyttely järjestetään seuraavan kerran vuonna 2025, mikäli sopiva näyttelytila löytyy. Tämä näyttely järjestetään viiden vuoden välein, mutta koronapandemian vuoksi vuosi 2020 jäi pois.