Näyttelyt

Järjestämme vuosittain 1-2 jäsenistöllemme tarkoitettua jurytettyä näyttelyä. Tarjoamme jäsenillemme myös maksuttomia, puolivuosittain vaihtuvia näyttelypaikkoja. Olemme järjestäneet viiden vuoden välein vuodesta  jo 1990 lähtien PIRKANMAAN KUVA-näyttelyn, joka on kaikille pirkanmaalaisille taiteilijoille avoin jurytetty näyttely. 

Pirkka-Hämeen Kuvataiteilijat ry vastaa Tampere-talon talvipuutarhan näyttelyistä yhdessä Tampereen Taidemuseon, Tampereen kulttuuripalveluiden ja Tampereen Taiteilijaseuran kanssa. Olemme käyttäneet oman näyttelyvuoromme tarjoamalla sen stipendinäyttelynä. Hakumenettelyistä ja ajankohdista ilmoitetaan jäsenkirjeellä ja näillä kotisivuilla. 

VUOSINÄYTTELY 2018

Vuoden 2018 vuosinäyttely on kesäkuussa galleria Saskiassa. Tarkempia tietoa ja ohjeita täällä maaliskuun alussa.
VAIHTUVAT NÄYTTELYT

Tarjoamme jäsenillemme maksutonta näyttelytilaa Taysin sisätautipoliklinikan, Terveystalo Oy: n ja Tampereen hammaslääkäriaseman odotustiloissa.

Jos sinulla on teoksia, jotka voisit tarjota puoleksi vuodeksi vaihtuviin näyttelyihimme ota yhteyttä varapuheenjohtaja Aila Rautaseen, aila.rautanen(at)gmail.com
Aila Rautanen
aila.rautanen(at) gmail.com

TAYS SISÄTAUTIEN POLIKLINIKKA

8.10.2017-22.3.2018
20-v. näyttely-yhteistyön juhlanäyttely Taysin sisätautipoliklinikalla,  mukana kunniajäsenet  Rauno Nummi, Matti Takala, Pentti Kokko, Kalevi Kankaala

SUOMEN TERVEYSTALO:

8.2.2018- 9.8..2018 

Mirkka Näveri
Terveystalon 3 .kerros

Eve Alasaarela
Terveystalon 4.kerros

Tampereen hammas-lääkäriasema

22.2.2018-9.8.2018.

Mirja-Liisa Sivulan maalauksia